Klarisa18 objavljeno: 6. studeni 2022. Dijeli objavljeno: 6. studeni 2022. Lijepi pozdrav, Imam 56 godina i 36 godina i 9 mj.radnog staža. Poslodavac mi nudi otpremninu, budući imam zdravstvenih problema koji me priječe u obavljanju poslova predviđenih za to radno mjesto, a nema mi ponuditi druge poslove! Da li je to onda osobno ili poslovno uvjetovani otkaz? Interesira me, kakva prava bi imala, što se tiče naknada na zavodu za zapošljavanje i koliko dugo. Da li mi možete odgovoriti koliko iznosi trenutno ta naknada? Da li je uopće pametno da prihvatim ponudu, ( neodlučna sam i strah me da ne pogriješim)! Isto tako, ako bi mi mogli izračunati kolika bi mi mogla biti mirovina? Da li moram odmah u mirovimu ili mogu biti na burzi dok ne navršim 60 godina! Imam jedno dijete! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
malicovjek odgovoreno: 7. studeni 2022. Dijeli odgovoreno: 7. studeni 2022. Ako je zbog vase bolesti onda je to "osobno uvjetovani otkaz", a dali cete prihvatiti ovisi o vasem zdravlju i poslodavcu... Imate pravo na 15 mjeseci naknade sa burze... Da bi sam se mogla izracunati vasa "prijevremena starosna mirovina" treba se znati vas PVB - prosjecni vrijednosni bod...kojega mozete dobiti ako zatrazite informativni izracun vase mirovine preko e-gradjani na stranicana HZMO-a, morate staviti -oznaciti "mirovina bez uvjeta" (jer jos nemate uvjete)... Pravo na "prijevremenu starosnu mirovinu" steci cete tek 2024 ili 2025 godine (ovisi u kojem mjesecu ste rodjeni - stavite tocan datum rodjenja)... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 7. studeni 2022. Dijeli odgovoreno: 7. studeni 2022. prije 8 sati , Klarisa18 je napisao: Poslodavac mi nudi otpremninu, budući imam zdravstvenih problema koji me priječe u obavljanju poslova predviđenih za to radno mjesto, a nema mi ponuditi druge poslove! Nema on što Vam nuditi da bi Vas nagovorio na otkaz već Vam mora dati osobno uvjetovani otkaz u pisanoj formi i sa obrazloženjem. Pri tome je na njemu teret dokazivanja da je otkaz opravdan. Vi svakako imate pravo na otpremninu, ako ste kod poslodavca radili najmanje 2. godine na neodređeno vrijeme. A otpremnina pri tome mora iznositi najmanje 1/3 plaće (uzima se prosjek posljednja 3. mjeseca), za svaku godinu staža kod tog poslodavca. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.