neznalica7 objavljeno: 9. studeni 2022. objavljeno: 9. studeni 2022. Pozdrav, Citala sam da se za isplatu 100%place za vrijeme bolovanja zbog ozljede na radu uzima prosjek zadnjih 6 neto placa. Jel u to ulazi cijeli neto iznos ili samo one 3/4 koje su isplacene na zasticeni racun? Uzimaju li mi tada 1/4 ili je to izuzeto od ovrhe? Sto je sa prijevozom i prehranom, to ostaje neovrseno i dalje? Lp Citiraj
Borbena7 odgovoreno: 10. studeni 2022. odgovoreno: 10. studeni 2022. prije 13 sati , neznalica7 je napisao: Jel u to ulazi cijeli neto iznos ili samo one 3/4 koje su isplacene na zasticeni racun? Cijela plaća. prije 13 sati , neznalica7 je napisao: Uzimaju li mi tada 1/4 ili je to izuzeto od ovrhe? Ova naknada je izuzeta od provedbe ovrhe. prije 13 sati , neznalica7 je napisao: Sto je sa prijevozom i prehranom, to ostaje neovrseno i dalje? Tako je. Citiraj
neznalica7 odgovoreno: 10. studeni 2022. Autor odgovoreno: 10. studeni 2022. Znaci isplacuju i prijevoz i prehranu takodjer na 100% bolovanju? Hvala na odgovorima. Citiraj
Borbena7 odgovoreno: 10. studeni 2022. odgovoreno: 10. studeni 2022. prije 32 minuta, neznalica7 je napisao: Znaci isplacuju i prijevoz i prehranu takodjer na 100% bolovanju? Ne. Ove naknade se inače isplaćuju na zaštićeni račun, ali na njih nemate pravo dok ste na bolovanju, jer ti troškovi za vrijeme bolovanja nisu stvarni, opravdani. Citiraj
neznalica7 odgovoreno: 11. studeni 2022. Autor odgovoreno: 11. studeni 2022. Jos samo jedno pitanje, pardon. Dobivam prosjek osnovne neto place ili prosjek cijele neto place isplacene na zasticeni i tekuci? Znaci dodaci za nedjelju, nocni rad, subote, blagdane ili samo osnovica na koju sam prijavljena? Lp Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.