neznalica7 objavljeno: 9. studeni 2022. Dijeli objavljeno: 9. studeni 2022. Pozdrav, Citala sam da se za isplatu 100%place za vrijeme bolovanja zbog ozljede na radu uzima prosjek zadnjih 6 neto placa. Jel u to ulazi cijeli neto iznos ili samo one 3/4 koje su isplacene na zasticeni racun? Uzimaju li mi tada 1/4 ili je to izuzeto od ovrhe? Sto je sa prijevozom i prehranom, to ostaje neovrseno i dalje? Lp Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 10. studeni 2022. Dijeli odgovoreno: 10. studeni 2022. prije 13 sati , neznalica7 je napisao: Jel u to ulazi cijeli neto iznos ili samo one 3/4 koje su isplacene na zasticeni racun? Cijela plaća. prije 13 sati , neznalica7 je napisao: Uzimaju li mi tada 1/4 ili je to izuzeto od ovrhe? Ova naknada je izuzeta od provedbe ovrhe. prije 13 sati , neznalica7 je napisao: Sto je sa prijevozom i prehranom, to ostaje neovrseno i dalje? Tako je. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
neznalica7 odgovoreno: 10. studeni 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 10. studeni 2022. Znaci isplacuju i prijevoz i prehranu takodjer na 100% bolovanju? Hvala na odgovorima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 10. studeni 2022. Dijeli odgovoreno: 10. studeni 2022. prije 32 minuta, neznalica7 je napisao: Znaci isplacuju i prijevoz i prehranu takodjer na 100% bolovanju? Ne. Ove naknade se inače isplaćuju na zaštićeni račun, ali na njih nemate pravo dok ste na bolovanju, jer ti troškovi za vrijeme bolovanja nisu stvarni, opravdani. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
neznalica7 odgovoreno: 11. studeni 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 11. studeni 2022. Jos samo jedno pitanje, pardon. Dobivam prosjek osnovne neto place ili prosjek cijele neto place isplacene na zasticeni i tekuci? Znaci dodaci za nedjelju, nocni rad, subote, blagdane ili samo osnovica na koju sam prijavljena? Lp Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.