12drazen objavljeno: 9. studeni 2022. Dijeli objavljeno: 9. studeni 2022. Poštovani, Molim pravni savjet što napraviti za rad na CRNO.Zaposlen sam kod poslodavca oko 2,5 mjeseca koji me ne želi prijaviti i radim na crno. I ako ja svaki dan tražim da me prijavi,a on neče. Dali sam i ja u prekršaju ili samo poslodavac.I ako je uzeo sve moje podatke za prijavi ali od prijave ništa(prošlo 2.mj.) Šta je meni za napraviti,isplata plače ide na ruke i ako sam ja tražio sve preko računa. Molim pravni savjet što dalje napraviti. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
noni odgovoreno: 9. studeni 2022. Dijeli odgovoreno: 9. studeni 2022. neka ti isplati što si odradio i lijepo se pozdravite i nađi drugi posao. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 10. studeni 2022. Dijeli odgovoreno: 10. studeni 2022. I možete ga prijaviti za rad na crno, a prijavu podnosite nadležnoj područnoj jedinici Državnog inspektorata. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.