Jump to content

Ostavina

AdrianaP

Preporučene objave

Poštovani, 

Otac mi je preminuo 3.11 ove godine, on je živio u Sisku a ja u Puli te uz mene je imao još tri kćeri iz prvog braka. 

Bez da nas djecu obavijeste, njegovi brat i sestra iz Slovenije su ga sahranili i pokrenuli ostavinsku raspravu, zataškavajući nas 4 kćeri, uzeli iz kuće nakon karmina sve šta su htjeli a ja sam nazivajući svaki dan tatu, saznala od gospođe koja je pomagala mom ocu. Poslala sam vijenac na sahranu te sutradan u Matičnom uredu u Puli dala zahtjev za umrlicom i za ostavinsku raspravu. Ja više ne znam šta mi je činiti. Da li se 4 djece kao prvi nasljedni red smiju tako zataškati bez da itko provjerava. Molim vas da mi pomognete što više u ovom slučaju učiniti s obzirom da su oni nas jednostavno izbrisali, niti spomenuli kao djecu

Hvala

Dijeli na drugim stranicama

Dana 11. 11. 2022. u 8:04, Borbena7 je napisao:

Na temelju čega ovo tvrdite?

Čekati poziv za ostavinsku raspravu.

Tvrdim to na osnovu toga da su njegovi brat i setra iz Slovenije sahranili mog oca u Hrvatskoj bez da me uopće obavijeste a ja i on smo Hrvatski državljani porijeklom slovenci, te sam sama dan nakon sprovoda u Sisku a živim u Puli, predala zahtjev u matičnom uredu u Puli zahtjev za izdavanje smrtovnice. 

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija