Tamara2205 objavljeno: 11. studeni 2022. Dijeli objavljeno: 11. studeni 2022. Poštovani, planiram iskoristiti stari godišnji odmor te nakon toga ići na komplikacije u trudnoći, a porod bi trebao biti u 7 mjesecu. Zanima me što je s mojim godišnjim za 2023., trebam li tražiti razmjerni godišnji prije otvaranja komplikacija ili taj godišnji koristim tek pri povratku s porodiljnog 2024., odnosno imam li pravo na godišnji iz 2023. budući neću raditi cijelu godinu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 11. studeni 2022. Dijeli odgovoreno: 11. studeni 2022. prije 53 minuta, Tamara2205 je napisao: planiram iskoristiti stari godišnji odmor Korištenje godišnjeg odmora ovisi o postignutom dogovoru sa poslodavcom tj. može Vam ga odobriti sada, ali i ne mora. prije 53 minuta, Tamara2205 je napisao: trebam li tražiti razmjerni godišnji prije Ne. prije 53 minuta, Tamara2205 je napisao: odnosno imam li pravo na godišnji iz 2023. budući neću raditi cijelu godinu? Sada ne. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Tamara2205 odgovoreno: 11. studeni 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 11. studeni 2022. prije 1 sat , Borbena7 je napisao: Korištenje godišnjeg odmora ovisi o postignutom dogovoru sa poslodavcom tj. može Vam ga odobriti sada, ali i ne mora. Ne. Sada ne. U kolektivnom ugovoru za državne službe i namještenike ne piše ništa određeno po tom pitanju, odnosno u ovakvom slučaju (1) Godišnji odmor, odnosno dio godišnjeg odmora koji nije iskorišten do 30. lipnja sljedeće kalendarske godine zbog bolesti, te korištenja prava na rodiljni, roditeljski i posvojiteljski dopust, te dopust radi skrbi i njege djeteta s težim smetnjama u razvoju, službenik ili namještenik ima pravo iskoristiti po povratku na rad, a najkasnije do 30. lipnja sljedeće kalendarske godine. (2) Iznimno od stavka 1. ovoga članka, godišnji odmor, odnosno dio godišnjeg odmora koji zbog korištenja prava na rodiljni, roditeljski i posvojiteljski dopust, te dopust radi skrbi i njege djeteta s težim smetnjama u razvoju, nije mogao iskoristiti ili mu njegovo korištenje nije omogućeno do 30. lipnja sljedeće kalendarske godine, službenik ili namještenik ima pravo iskoristiti do kraja kalendarske godine u kojoj se vratio na rad. (3) Vrijeme korištenja godišnjeg odmora iz stavka 1. i 2. ovoga članka određuje čelnik državnog tijela ili osoba koju on za to ovlasti. Jedino bi se iz st. 2 dalo iščitati da imam pravo koristiti do kraja kalendarske godine u kojoj se službenik vratio na rad Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 11. studeni 2022. Dijeli odgovoreno: 11. studeni 2022. prije 2 sati , Tamara2205 je napisao: U kolektivnom ugovoru za državne službe i namještenike ne piše ništa određeno po tom pitanju, odnosno u ovakvom slučaju Piše sve. Pravo na korištenje godišnjeg odmora možete iskoristiti do kraja kalendarske godine u kojoj se budete vratili na rad. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.