toncist objavljeno: 16. studeni 2022. Dijeli objavljeno: 16. studeni 2022. (uređeno) Nakon smrti moje žene, obavljena je ostavinska rasprava te je njena imovina podjeljena na mene i sina. Obzirom da je žena imala aktivan sudski spor u kojem potražuje iznos od 135 000 kn, da bih kao njen nasljednik nastavio taj spor morao sam ponovo pokreniti ostavinsku raspravu za naknadno pronadðenu imovinu te prijaviti taj spor kao njenu 'imovinu'. Javni bilježnik sada želi naplatiti svoju 'nagradu' kao da smo mi naslijedili taj iznos od 135 000 kn, ali nama nitko ne garantira da ćemo taj spor dobiti. Da li bilježnik ima pravo tretirati sudski spor kao imovinu? Što ako izgubimo spor i vrijednost te 'imovine' bude 0 ili čak minus? Da li nam je bilježnik u tom slučaju dužan vratiti tu 'nagradu'? uređeno: 16. studeni 2022. od toncist Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.