Jump to content

zaštićeni najmoprimci


jado

Preporučene objave

dali ima netko nekakva saznanja o zaštičenim najmopriimcima

da pojasnim to su građani koji nisu imali pravo otkupa sttana jer žive u konfisciranim stanovima(oduzetim)poslije drugog sv. rata.iako su ti ljudi bili nositelji stanarskog prava njima nije omogučen otkup,tako da pojedini i dalje žive s tim za njih velikim problemom,iako su odvajali sredstva kroz doprinose kroz svoje plače.tako da je stvorena grupa obespravljenih ne svojom krivicom.Vlada i resorno ministarstvo po tom pitanju nisu nista napravili iako su obečavali.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 mjeseci kasnije...

Da, točno je kad su bili oporba, sama današnja ministrica(Dropulić) se hvalila da će to riješiti. Bojim se da se to neće nikada riješiti, jer obadvije strane imaju takve maksimalističke stavove, da rješenja bez države nema. Jednostavno, postoje dvije strane zaineresirane a samo jedan stan. Mislim da u konačnici tu najviše profitiraju stanari (jer žive gotovo besplatno) pa zatim odvjetnici(koji ih i jedne i druge mantaju i uzimaju lovu) zatim država koja sve skupa odgađa, a najzakinutiji su vlasnici, jer ne mogu do svoga.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija