GShepard objavljeno: 15. prosinac 2022. Dijeli objavljeno: 15. prosinac 2022. Jedan kratak upit ako tko zna. Imam djelomicno uvjetnu kaznu, 6mj bezuvjetno i 1 godinu i 4 mjeseca uvjetno uz rok kuznje od 4 godine da ne poccinim kazneno djelo. Pitanje nakon sto odgulim tih 6 mjeseci zatvora da li sam slobodan se vratiti u inozemstvo gdje zivim i radih posljednih 4 godine? Stoji mi samo u presudi "ukoliko optuženi u vremenu provjeravanja u trajanju od 4 (četiri) godine ne počini novo kazneno djelo, time da rok provjeravanja ne teče za vrijeme izdržavanja neuvjetovanog dijela kazne." Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
GShepard odgovoreno: 16. prosinac 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 16. prosinac 2022. Bio bih zahvalan ako zna netko da mi javi. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 17. prosinac 2022. Dijeli odgovoreno: 17. prosinac 2022. Naravno da se možeš vratit.Ako u roku 4 godine počiniš novo kazneno djelo onda ćeš odulit i ostatak.Ali to ti se računa samo na teritoriju RH. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.