Jump to content

Dostava rješenja preminuloj osobi


sk47

Preporučene objave

Poštovani molim pomoć.

Baka mi je preminula 2010. Godine, proglasena sam njezinom nasljednicom. Prije par mjeseci nasla sam jos nekakvu imovinu na kojoj je baka upisana u katastru, prokrenula sam ostavinski postupak o naknadnoj pronadenoj imovini te sam proglasena nasljednicom i te imovine, ali izmedu tih 20 cestica nedostaje jedna. Naime uvidom u posjedovni list koji sam dostavila biljezniku ta je cestica bila u tom listu, ali prilikom donosenja rjesenja o naknadnoj pronadenoj imovini ona je izostavljena te mi je biljeznik rekao kako se ona ne nalazi u tom listu.

Uvidom u posjedovne listove uspostavilo se kako je biljeznik doista upravu. U razdoblju od 3 tjedna dok je moj prijedlog o naknadnoj pronadenoj imovini stigao do biljeznika i on doneo rjesenje, u katastru su proveli postupak i rjesenjem tu spornu cesticu upisali u drugi posjedovni list. Na rjesenju pise kako je isto dostavljeno strankama, a medu njima je napisana i moja pokojna baka. 

 

Zanima me koje su mi sada pravne mogucnosti obzirom da je rjesenje umrloj osobi?

 

Lijep pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija