Jump to content

Presuda vs.nasljedstvo

Nata321

Preporučene objave

Ostavinska rasprava nakon pokojne tete provedena 2012 i ja kao nasljednica sam se uknjizila u 1/2 kuce.Vlasnik druge polovice je njen bivsi suprug.2013.g dobivam pismo njegovog odvjetnika u kojem mi salje samo zadnju stranicu neke presude  u kojoj se navodi da je bivsi suprug tete vlasnik 1/1 nekretnine.Zovem doticnog odvj.on mi odgovara da postoji presuda...zovem bivsu odvjetnicu tete ona me pak laze da nije nista primila i onda stvar ide dalje i zovem sud..odlazim i kopiram cijeli spis..na dostavnici potpis i pecat odvjetnice koja nista nezna o presudi...odvjetnice koja vise nije bila odvjetnica pokojne tete a bila je obavjestena o smrti tete.citam presudu i ne vjerujem...unutra darovni ugovor da ona njemu poklanja...odvjetnica se nije pojavljivala na rocistima...nije nista osporavala..a pokojna teta je lezala nepokretna.Angaziram vjestaka za rukopise i on potvrduje da to nije potpis pok.tete...Pokrecem prijedlig za ponavljanje postupka jos nije rijesen...pokrecem reviziju koja je odbijena kao nepravovremena jer su racunali datum dostave odvjetnici koja vise nije bila njena odvjetnica.ulozili smo zalbu jer je sve u roku napravljeno..Jos nije rjesena zalba na reviziju.Nakon toga slijedi njegov pokusaj uknjizbe sa presudom na zem.knjiz.ali je odbijen..pa pojedinacni ispravni postupak gdje je isto odbijen jer ja naravno o nikakvom sporu nisam znala.Presuda je bila pravomocna 2013 i sad u 1.mj ce bit tocno 10.g.od pravomocnosti.Sad je dosla na red i tuzba za utvrdenje prava vlasnistva.odgovorili smo na tuzbu...i dobili poziv za rociste.Cije pravo je jace?Znam da sam u pravu i ici cu ako treba do Strasboura jer mu to ne pripada i prevarom se zelio dokopati tude imovine!Hvala na odgovoru!P.s:danas smo nasli odvjetnicu

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija