Jump to content

gardijska plaća


anonimno

Preporučene objave

Pa ako si bio u borbenoj postrojbi,na sklopnom mjestu u jednoj od gardijskoh brigada i na rješenju o postavljenju na tvoje mjesto mora pisati da ti pripada gardijski doplatak u iznosu tolikom i tolikom.Inače gardijski je smanjen i ušao je u plaću nekako sa preustrojem .čini mi se 2003,2004 i iznosi 200-300 kn ali je zato plaća povećana,a ne kao prije 1200-300 pozdrav!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

znam neke kolege koji su bili u DVO sastavu a, HRVI% su,primali su plaću kao da su u gardijskoj brigadi.i ta prava su ostvarili negdje 96-97 god.pa sve do mirovine.na koji način nisam nikad saznao,pa me zanima ima li tko pravni lijek i način kako to pravo ostvariti retroaktivno pošto sam u mirovini i nakon koliko vremena to pravo zastarijeva ako je bilo legalnim putem.hvala! :-?:-?:-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Mislim da si pod DVO, mislio pričuva, odnosno on ili oni su bili u djelatnom sastavu,znači ne u jednoj od gardijskih brigada,na to si mislio,nadalje oni su vjerojatno dobivali plaću bez poreza,jer su dobili hrvi, pa ti se zbog cifre činilo da dobivaju gardijski doplatak,međutim koliko ja znam gardijski doplatak je mogao imati samo onaj tko je imao rješenje i postavljenje na takvo mjesto,a to je bilo jedino u gardijskim brigadama! pozdrav! P.S u mojoj postrojbi je bilo ljudi koji su dobivali gardijski ,kao i ja + oslobođenje od poreza, pa im je plaća bila skoro kao dvije moje!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija