Jump to content

Stolar zavlači s popravkom kuhinje


pizza24

Preporučene objave

Dobar dan.

Možda postoji i bolji podforum za ovu temu, ali nisam bio siguran, pa sam stavio u "Ostala pravna pitanja".

Naime, prije oko 8 mjeseci sam naručio kuhinju po mjeri u jednom centru interijera. Kuhinju sam platio u 3 navrata (ukupno oko 60 000kn). Zadnja uplata je bila tjedan dana prije montaže. Kada se obavila montaža, utvrdio sam nepravilnosti u mjerama: kuhinjski otok je 20cm niži nego što je bilo dogovoreno, ormari su isto tako za oko 15cm niži i maskice koje zatvaraju kuhinju do stropa nisu postavljene. Nažalost, budući da je izvodač jako kasnio s montažom, ja nisam mogao osobno biti prisutan na montaži. Zbog toga sam tek kasnije (nakon 1 dana) primjetio nepravilnosti. O tome sam obavijestio prodavatelja. Prodavatelj je priznao grešku i dogovorili smo se za popravak. Kuhinjski otok se treba povisiti i maskice postaviti. Visina ormara mi nije toliko bitna, tako da na tome nisam htio inzistirati. Već nekoliko mjeseci prodavatelj odgađa dogovoreni popravak. Svaki put je neki novi razlog kašnjenja, a postaju sve nedostupniji preko emaila i telefona. Imam osjećaj da odugovlače ne bi li ja odustao.

Postoji li nada da se nekim pravnim putem ubrza/riješi ova situacija ili se moram pomiriti da sam prevaren?

Ako ne postoji pravni put ili je on neisplativ, što bi vi učinili na mom mjestu?

 

PS: Imam račune koje su mi ispostavili i potvrde o mojim uplatama. Što se tiče specifikacija kuhinje, u mailovima koje sam razmijenjivao s njima se jasno navode mjere i isto tako u mailovima oni priznaju svoju grešku.

uređeno: od pizza24
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija