Jump to content

poslijedipl. studij marketing


paradigma

Preporučene objave

Polaznik sam poslijedipl. studija na ekonomskom fakultetu smjer marketing; imam još jedan ispit do kraja i mag. rad ali prof. me nikako ne pušta na ispitu te razmišljam daga stavim u fazu mirovanja na neko vrijeme jer nemam živaca više a u tajništvu su rekli da mi treba neka potvrda za priložiti kao razlog. S obzirom da idem vani na neko vrijeme u Njem. kakvu potvrdu mogu priložiti?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Koja ti je svrha mirovanja? PDS uvjek možeš prekinuti i nastaviti uz plaćanje polaganja ispita. Daj bolje uzmi godišnji odmor i spremi to. Ako ti je dosadilo uzmi temi mr. radnje i prikupi literaturu i počni skicirati istu. Ako budeš otezao možda ti uvale još koji dodatni ispit. Ako napraviš pauzu morat će počet učiti ispit iz početka .

Postoji mogućnost da te ruše i zbog toga što misle da nisi za magistra ?! Koliko su te puta rušeili? Na pravu se je na trgovačkom moglo polagati samo dva puta. :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ona me rušila već 5 puta iz ko zna kojih razloga, zapravo je žena fanatik i želi da knjigu citiram napamet, ja se svaki put spremim al jednostavno ne bubam napamet i dosad nije s drugim prof. bilo problema ali ova je poseban slučaj i sad nemam volje više ić na taj ispit gadi mi se više gledat u to svaki put ispočetka kao mali kreten jer sam uvijek buli među boljim studentima, a i pružila mi se šansa da za mjesec dana idem u inozemstvo radit na neko vrijeme, već sam i mag. rad napisala ali me koči ovaj ispit.Ona naravno nikad ne evidentira kad me sruši tako da ne mogu dokazat voditelju odsjeka ni rektoru, oni za taj problem znaju ali ništa ne poduzimaju jednostavno kažu nemojte se zamjerat? I što onda napravit?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 6 mjeseci kasnije...

E K O N O M S K I F A K U L T E T Z A G R E B

raspisuje

 

N A T J E Č A J

 

za upis nove generacije pristupnika na doktorski studij i specijalističke poslijediplomske studije u akademskoj 2007/08. godini

 

Prijave do 15.10.2007.

 

Web stranice poslijediplomskih studija:

www.efzg.hr/pds-web

 

Web stranice doktorskog studija:

www.efzg.hr/doktorski-studij

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija