Jump to content

Plaćanje unaprijed odvjetniku bez potvrde


Turjaci

Preporučene objave

Pozdrav,

nakon usklađenja zemljišnoknjižnog stanja odvjetnička vježbenica iz odvjetničkog ureda mi je poslala konačni račun i verificirani zemljišnoknjižni izvadak.

U tome računu nema te svote što je plaćena unaprijed. Kad smo prošle godine sklopili ugovor odvjetnik je objasnio da ću dobiti potvrdu za tu svotu nakon obavljenog posla uključujući detalje gdje i kako je taj novac potrošen. Ja sam poslao email pitajući za tu potvrdu. Još nisam dobio odgovor na taj email. Poslao mi je WhatsApp poruku da se čujemo u vezi "problema oko računa" .

Ja nemam problema platiti račun ali bih najprije volio dobiti to potvrdu sa detaljima o troškovima. Ja živim u Australiji već 37 godina i nisam baš upoznat sa odvjetničkim praksama u Hrvatskoj. Sreli smo sa dva dana prije nego što sam napustio RH pa sam odlučio platiti "kaparu" sljedećeg dana bez potvrde. Kakva su moja prava u ovom slučaju? Je li mogu inzistirati da dobijem to potvrdu prije nego što platim konačni račun? Ili je ovo slučaj na kojem mogu naučiti veoma važnu lekciju u životu? 

Hvala 

uređeno: od Borbena7
Naslov - dužina
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • Borbena7 je promijenio naziv u Plaćanje unaprijed odvjetniku bez potvrde

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija