Jump to content

dr.Taborsky


anonimno

Preporučene objave

Pa koja je taj faca Taborski,pa šta ako je bio u ratu ,doktor,pukovnik...pa takvih ima na tone u ovoj RH.Šta bi mu trebali ljubiti stopala da nam taj da ono šta nas pripada ili čovjek možda radi na drugi način...prosvjetlite me jer očito ne kužim po čemu on vedri i oblači, ako radi legalno?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Taj Taborsky (Vladimir) o kojem pričate rata nije vidio izuzev na TV, cijelo vrijeme bio u ZG. Pun priča i bajki ali eto radih s njim pa je to tako Što veči čin to on pokorniji , štoo manji čin on lajaviji i tako u začaranom krugu. Žao mi je ljudi što je tako jer bi mnogima bilo lakše da je bar malo humanije, ali tu smo mi mali nemočni. :-?:-o:-(:-(:-(:-(

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ovo vam ovdje nije u suprotnosti sa pravilima foruma?

Ovdje ne vidite klevetanje točno određene osobe?

Ovo vam nije za brisanje?

 

Da vam i ja malo zapljeskam pa obrišete ove objede?

 

Dajte si ujednačite kriterije i odlučite se što će te brisati a što ne, jer ovako izgleda da vam smeta pisanje samo jedne osobe po ovom forumu, a druge mogu pisati što žele i kako žele.

 

(ja nisam onaj kojeg ste do sada brisali, što ne znači da mu neću postati blizak po tom pitanju..i zato, nedajte se smetati, samo (me) brišite )

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ovo nebih smatrala klevetom jer je to ISTINA. To mogu ponoviti i pred dotičnim gospodinom Taborsky, jer ako ste dobro čitali onda ste vidjeli , citiram : "RADIH S NJIM". Ali ako je istina stvar za brisanje onda neka slobodno bude obrisano iako mislim da branitelji zaslužuju istinu o osobi koja im kroji sudbinu. :jumping: :bonk: :bonk: :bonk: :bonk: :bonk: :bonk:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

"Što veči čin to on pokorniji , štoo manji čin on lajaviji i tako u začaranom krugu." - hoću reći da ako je čin osobe u rangu s njegovim ili veći nema problema sve je brzo rješeno i u korist stranke, a ako je čin ispod onda je strogo po pravilnicima, zakonima i slično, a naravno i to trajeeee

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Mislim da ovo zbilja nije pitanje o kojem bi trebali raspravljati, barem ne na ovom Forumu.

Pustite Taborskog, on radi svoj posao.

Da je on nepogriješiv vjerovatno bi mu Pravilnikom dali mogućnost da sam mijenja omjere i postotke, a ne samo mogućnost da nakon preispitivanja može nalaz županijskog vještaka ev. vratiti na ponovni postupak. Također, da je on nepogriješiv ne bi u postupku po žalbi na prvostupanjsko rješenje HZMO-a rješavao viši sudski vještak Središnje službe HZMO-a, neovisno o Taborskom.

Taborski je samo čovjek, sa manama i vrlinama koje - mene osobno - uopće ne interesiraju. To nije tema ni za chat.

 

 

:-x

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

je napisao:

Ovo nebih smatrala klevetom jer je to ISTINA.

 

to je tvoja "istina".

on ima svoju.

 

i nek taj pokrene postupak protiv tebe? što ćeš onda?

kako ćeš dokazati tu svoju istinu?

 

ne bi bilo loše da malo svi skupa razmislite što pišete ovdje i kakve posljedice i po koga mogu nastati zbog ovakvog piskaranja.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ovdje ne vidite klevetanje točno određene osobe?

 

ja sam onaj kojega stalno brise, a obzirom na akcije konkretne urednice, dojma sam da ona uopce ne cita nicije objave izuzev mojih...

 

jer kako drugacije objasniti da je u ovom threadu starom tri tjedna intervenirala vec dva puta brisuci samo mene - a sada joj pored mene jos dva korisnika, ti i morskywuk, skreceta paznju da ovom threadu ali bas nikako nije mjesto na legalisu i da on u stvari predstavlja kazneno djelo.

 

zbilja mi je zao sto uzivam privilegiju pune (i cini se jedine) paznje ovdasnje urednice, ali kvragu zeno, ostavi se mene i daj citaj malo i nesto drugo, pun ti je podforum da ne kazem cega, pa barem brisi cista kaznena djela?!

 

jebote klevecu ti lijecnika vjestaka imenom i prezimenom na sred foruma, a ti se sa mnom zahebavas?!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Posjetitelj
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija