nicjy objavljeno: 11. ožujka Dijeli objavljeno: 11. ožujka (uređeno) Postovanje sivko ja sam drzavljanin Srbije pre 3 dana zaustavila me policija u nemackoj bez dokumenta ja sam pre toga izgubio passos odveli me u policiji uzeli mi otisci prstiju slikali me pa je doso prijatelj nekako su me pustili rekli da se javim za 2 dana kad sam otišao u policiji rekli su mi da su proveravali kad sam ušao prekoracio sam nekih 9 meseci u policiji mi nista nisu rekli stem da se javi. Za nedelju dana ausländerbehörde e sad sta mogu da očekujem tamo uređeno: 11. ožujka od nicjy Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 12. ožujka Dijeli odgovoreno: 12. ožujka Provjerit će jesi li prekoračio ili nisi i shodno tome oderati kaznu i zabranu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nicjy odgovoreno: 12. ožujka Autor Dijeli odgovoreno: 12. ožujka prije 16 minuta, sivko je napisao: Provjerit će jesi li prekoračio ili nisi i shodno tome oderati kaznu i zabranu. Prekoracio sam nekih 9 meseci dali mogu da očekujem neku veću sumu kazne i koliko mogu da mi daju zabranu hvalla unapred Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 13. ožujka Dijeli odgovoreno: 13. ožujka Do 2 godine zabrane. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nicjy odgovoreno: 13. ožujka Autor Dijeli odgovoreno: 13. ožujka Hvalla na odgovoru Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nicjy odgovoreno: 13. ožujka Autor Dijeli odgovoreno: 13. ožujka Izvini molim te samo mi treba jos jedan odgovor ako moja vanbracna supruga ima boravak u nemackoj i naravno imam 3 dece sa njom dali moze nesto da me izvuče tu da angažujem advokata Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 13. ožujka Dijeli odgovoreno: 13. ožujka Naravno da bez odvjetnika koji pozna njemačko pravosuđe nećeš napravit ništa. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nicjy odgovoreno: 13. ožujka Autor Dijeli odgovoreno: 13. ožujka (uređeno) Hvalla vam puno uređeno: 13. ožujka od nicjy Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nicjy odgovoreno: 14. ožujka Autor Dijeli odgovoreno: 14. ožujka (uređeno) Izvini sivko treba mi samo jos jedan odgovor ne.jasno mi je zasto me policija nije vratila u srbiju nego su mi dali termin da idem u ausländerbehörde e sad jer odlucuje ausländerbehörde za deportaciju u srbiju ili ko već uređeno: 14. ožujka od nicjy Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 15. ožujka Dijeli odgovoreno: 15. ožujka Očito kod njih odlučuje taj ured za strance kako će bit. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nicjy odgovoreno: 17. ožujka Autor Dijeli odgovoreno: 17. ožujka Postovanje sivko ausländerbehörde su mi rekli da nemam zabranu e sad posto čekam sud da odlučuju oni dali mogu oni da mi daju zabranu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 17. ožujka Dijeli odgovoreno: 17. ožujka Može i sud (ne znam njemačke zakone). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.