Jump to content

Prekid dugotrajnog bolovanja


Brundo ZG

Preporučene objave

Pozdrav.

Nakon operacije vratne kraljeznice 30.12.2021. bio sam citavu proslu godinu na bolovanju.Nakon provedene rehabilitacije i poboljsanja stanja  pocetkom  listopada zatvaram bolovanje i radim odredeno vrijeme koristim godisnji odmor i tako sve skupa dva mjeseca da bi sa 15..11.2022 ponovno otvorio bolovanje jer se stanje.pogorsalo.,neurokirurg daje misljenje da sam nesposoban za posao kojo obavljem te daje prijedlog za ocjenu radne sposobnosti.Dr opce prakse radi potrebne obrasce koje zajedno sa nalazima saljemo.na komisiju i taj proces je.jos u cekanju .

Sluzba za place mi kaze da sam napravio pogresku sto sam prekinuo bolovanje buduci da mi je sad osnovica za bolovanja koje je sad opet dugotrajno ona koja je bila prije zatvaranja starog bolovanja tj. to su iznosi isplacenih naknada za bolovanje koji su bitno manji od osnovice placa isplacenih prije pocetka prvotnog bolovanja.Postoji li mogucnost kako bi mi se povecala.osnovica za izracun bolovanja.

Unaprijed hvala.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija