r0604 objavljeno: 15. ožujka Dijeli objavljeno: 15. ožujka Pozdrav , prosle godine sam napuhao 1.5 te mi je izrecena kazna od 3 mj i novcana kazna, zalio sam se odazvao sudu ,sutkinje nije bilo taj dan te sam saslusan od trece osobe i zapisnicarke , kaznu sam dobio te se opet žalio a sada ide na vrhovni sud i cekam , Naveo sam da mi je takodjer presudno za obavljane radnog mjesta jer mi je potrebna vozacka .svaki dan putujem 50 km u jednom smjeru i natrag od prebivalista do posla . također sam morao podici kredit za kaznu . NIkada nisam kaznjavan . Zanima me sljedece : da li je moguce da ce mi se smanjiti prekrsaj i od kada ide zabrana da li se samo B kategorija kako je navedeno oduzima ili vuce cijelu vozacku . Ako imam A kategoriju ili do 50 cm3 da li se i to oduzima . Unaprijed hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
r0604 odgovoreno: 15. ožujka Autor Dijeli odgovoreno: 15. ožujka prije 36 minuta, r0604 je napisao: Pozdrav , prosle godine sam napuhao 1.5 te mi je izrecena kazna od 3 mj i novcana kazna, zalio sam se odazvao sudu ,sutkinje nije bilo taj dan te sam saslusan od trece osobe i zapisnicarke , kaznu sam dobio te se opet žalio a sada ide na vrhovni sud i cekam , Naveo sam da mi je takodjer presudno za obavljane radnog mjesta jer mi je potrebna vozacka .svaki dan putujem 50 km u jednom smjeru i natrag od prebivalista do posla . također sam morao podici kredit za kaznu . NIkada nisam kaznjavan . Zanima me sljedece : da li je moguce da ce mi se smanjiti prekrsaj i od kada ide zabrana da li se samo B kategorija kako je navedeno oduzima ili vuce cijelu vozacku . Ako imam A kategoriju ili do 50 cm3 da li se i to oduzima . Unaprijed hvala Također me zanima da li sada sud moze i povecati kaznu ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 16. ožujka Dijeli odgovoreno: 16. ožujka Ne može povećavati ako si priznao prekršaj. Uzet će ti samo kategoriju s kojom si upravljao.Zabrana ide od kad upišu u sistem https://mup.gov.hr/ostalo-48/kutak-za-vozace/283633 Vrhovni sud? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
r0604 odgovoreno: 16. ožujka Autor Dijeli odgovoreno: 16. ožujka Da vrhovni , a da li gubim sve kategorije ili samo onu kako je navedeno , Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 16. ožujka Dijeli odgovoreno: 16. ožujka Samo onu s kojom si vozio. Provjeri ti da ti zabrana nije već prošla jer ako si na vrhovnom onda ide izvanredni pravni lijek a presuda je pravomoćna pa shodno tome i zabrana. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
r0604 odgovoreno: 16. ožujka Autor Dijeli odgovoreno: 16. ožujka Poslano je tek sa suda na vrhovni 11.03 I da li cu opet dobiti uplatnice ili su iste od prekrsajnog pošto sam pisao žalbu nisam platio jos , koliko znam ide zabrana od onog dana kada se uplati ili sam krivo informiran Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 16. ožujka Dijeli odgovoreno: 16. ožujka Krivo si informiran. Obično sa suda ide Višem prekršajnom a ne Vrhovnom. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
r0604 odgovoreno: 16. ožujka Autor Dijeli odgovoreno: 16. ožujka Ok , moje isprike , a da li opet dolazi na adresu nove uplatnice koliko je rok za placanje , da li dokazi rijesenje ikakvo ili moram i dalje na e - gradzani provjeravati stanje , i koliko bi to moglo trajati ako su tek poslali prosli tjedan Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
r0604 odgovoreno: 16. ožujka Autor Dijeli odgovoreno: 16. ožujka Moze li bilo tko odgovoriti ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 16. ožujka Dijeli odgovoreno: 16. ožujka Dobit ćeš presudu, a platiti po starim uplatnicama. Ako si ih izgubio, možeš pitati i dobiti nove podatke za plaćanje. prof 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 17. ožujka Dijeli odgovoreno: 17. ožujka prije 19 sati , r0604 je napisao: Ok , moje isprike , a da li opet dolazi na adresu nove uplatnice koliko je rok za placanje , da li dokazi rijesenje ikakvo ili moram i dalje na e - gradzani provjeravati stanje , i koliko bi to moglo trajati ako su tek poslali prosli tjedan Nema žurbe tek su poslali.U presudi/rješenju će pisat rok plaćanja (15 dana ili mjesec).Tek kad dobiješ doma onda počneš provjeravati a i policija mora dobit pa tek onda ide upisivanje.Mjesec,dva,tri nitko ne zna. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
r0604 odgovoreno: 17. ožujka Autor Dijeli odgovoreno: 17. ožujka Hvala ti Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.