tanja 75 objavljeno: 17. ožujka Dijeli objavljeno: 17. ožujka Poštovani, blokiran mi je račun, na dugom sam bolovanju, predan zahtjev za invalidsku mirovinu..zanima me da li postoji način isplate cijele otpremnine? I drugo, da li se invalidska mirovina isplaćuje u cjelosti ili se uplaćuje dio na zastičeni račun? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 17. ožujka Dijeli odgovoreno: 17. ožujka prije 14 minuta, tanja 75 je napisao: Poštovani, blokiran mi je račun, na dugom sam bolovanju, predan zahtjev za invalidsku mirovinu..zanima me da li postoji način isplate cijele otpremnine? Osim na račun (ne zaštićeni račun) može i u gotovini, ali do propisanog neoporezivog iznosa od 10.000,00 kn. prije 16 minuta, tanja 75 je napisao: drugo, da li se invalidska mirovina isplaćuje u cjelosti ili se uplaćuje dio na zastičeni račun? Nije izuzeta od ovrhe u cijelosti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tanja 75 odgovoreno: 17. ožujka Autor Dijeli odgovoreno: 17. ožujka Znači, ako je recimo otpremnina 30 000kn, mogu dobiti najviše 10 000kn, a ostalo ide na osnovni račun? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 17. ožujka Dijeli odgovoreno: 17. ožujka prije 13 minuta, tanja 75 je napisao: Znači, ako je recimo otpremnina 30 000kn, mogu dobiti najviše 10 000kn, a ostalo ide na osnovni račun? Da, ako govorimo o otpremnini prilikom odlaska u mirovinu. Da li bi kod Vas bila u pitanju opremnina zbog poslovno uvjetovanog otkaza ili osobno uvjetovanog otkaza ili možda otpremnina zbog ozljede na radu ili profesionalne bolesti? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.