Jump to content

Prenamjena objekta


matejcic87

Preporučene objave

Pozdrav,imam objekt koji se vodi kao PILANA koji je ucrtan u česticu koja je urbanizirana,u stambenoj zoni. Za objekt postoji gradevinska pravovaljana dozvola,glavni projekat. Imam riješenje za zadržavanje objekta u prostoru ali nemam uporabnu dozvolu (neznam dali znači da je legalizirana). Objekt ima struju (privremeni priključak). Vjerojatno sam nešto zaboravio nabrojit od papira. Uglavnom ja bi taj objekt prenamijenio u stambeni prostor ali gabarite objekta nebi mijenjao osim otvora koji mi sad ne pašu i zazidavanje postojećih. Dali moram raditi drugu gradevinsku dozvolu?

Dali moram raditi glavni projekat zbog prenamjene?

Te dali mogu sad napravit ono šta želim u objektu pa poslje na temelju postojećega stanja zatražit sve potrebne papire za prenamjenu?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Za sam zahtjev za promjenu namjene i uporabu građevine vam ne treba projekt ali vam treba uporabna dozvola. Projekt će vam trebati eventualno ako dobijete dozvolu za promjenu namjene za radove kojim bi mijenjali organizaciju prostora npr., nenosive pregradne elemente i/ili instalacije.

Bilo kakvi radovi prije bi utjecali, ako ništa drugo, na izdavanje akta za uporabu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija