Jump to content

Kazna za oštećenje vozila na parkingu


LuxiNovi

Preporučene objave

Pozdrav, naime imao sam nezgodu na parkiralištu di sam udario auto(auto je u voznom stanju i sve funkcionira, ima bočnu štetu) pri izlazu. Vlasnika auta nije bilo te sam ostavio broj mobitela na koji me on kasnije nazvao i pitao šta se desilo te sam mu objasnio. Dogovorili se da ćemo otić kod osiguranja to riješit. E on je nazvao policiju da napravi očevid i kasnije me nazove da moram doć na policiju i reći šta se desilo, to sam i napravio i uz to su slikali auto. I sada policija ponovo zove nakon tjedan dana da dođem na slikanje auta, i ja pitam koje su posljedice i na to policajac koji je izvršio očevid kaže 650€ i 12mj bez vozačke i 3 kaznena boda zato jer je kako policajac tvrdi, bio prisutan kad me osoba oštećenog auta nazvala i čula da ja govorim kako se ne želim vratit na mjesto nesreće. Kontaktiram ja ponovo osobu kojem sam oštetio auto, i kažem šta mi policija rekla. Osoba je potvrdila da je bio sam kad me nazvao i da je policiji rekao da sam priznao nesreću i moje ime i prezime i tu završava priča. Rekao je da će mi on doć na sud i bit svjedok da to nije istina što je rekao policajac, čak će mi dat i kontakt svog odvjetnika da mi pomogne oko te kazne.

Mene sada zanima dal ja imam uopće šanse smanjit kaznu, radi se o netočno napisanom izvještaju i to znači osporiti nešto što je napisao policajac?
Srdačan pozdrav.

uređeno: od LuxiNovi
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...
  • 2 mjeseci kasnije...

Pozdrav, da se vratim na ovu temu.

Kaznu sam dobio 7.7. ali tek sam ju danas 10.7. preuzeo u pošti kad nisam bio u mogućnosti preuzeti ranije. Ono što piše u prekršajnom nalogu je da sam udario auto, i da sam napustio mjesto nesreće bez da sam ostavio kontakt podatke. Imam i fotogorafiju na mobitelu di se vidi papir(al ne vide se podaci) i auto s njegovom registracijskom oznakom da sam ostavio podatke. Uglavnom kazna je od 650€ i 6mj zabrane upravljanja vozilom.
Sad bi ja želio napisati žalbu, ima li netko ideju koji primjerak koristit, i da li mogu poslat fotografiju? I mogu li doć na sud s vlasnikom oštećenog vozila, pošto je on vidio podatke i prema tome me kontkatirao?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija