Jump to content

Isplata novca, a da ima pravnu osnovu

SergioM

Preporučene objave

Zanima me kako sklopiti nekakav ugovor gdje bi se osoba A obvezala osobi B da mu isplati neku odredjenu sumu novaca.

Moze li se to napraviti kod javnog biljeznika? Dakle dodju osoba A i osoba B kod javnog biljeznika i sastave nekakav ugovor gdje osoba A izjavljuje da je duzna isplatiti novac osobi B. Dakle zanima me nekakav ugovor gdje osoba A ne moze izigrati osobu B. I gdje ce morati isplatiti novac.

Dijeli na drugim stranicama

prije 9 sati , Borbena7 je napisao:

Konkretno. Firma mi je obecala isplatiti neki novac zbog ozljede na radu. I na koji nacin da se ja osiguram da taj novac dobijem, a da ne budem izigran. Isplata bi bila na vise rata, a u medjuvremenu bi prosao period u kojem ja imam pravo podici tuzbu protiv firme zbog ozljede. Znaci bojim se da mi ne bi uplatili recimo 2 rate od ukupnog iznosa i u medjuvremenu prodje zakonski rok u kojem sam mogao tuziti firmu zbog ozlijede... i na taj nacin izvisim. Tuziti ih vise ne mogu, a ne izvrse obecano, ne isplate mi kompletan novac. Dakle kako da se osiguram, kakav ugovor da napravimo, a de ne postoji mogucnost da me izigraju?

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija