Buba15 objavljeno: 3. svibanj 2023. Dijeli objavljeno: 3. svibanj 2023. Poštovani,molim za pomoć ako se netko razumije.Može li vjerodostojna isprava biti izvadak iz poslovnih knjiga?Dobila sam obavijest da su kupili dug od feratuma zajedno s Sia depom cesijom,međutim kad sam dobila prijedlog za ovrhu,samo izvadak iz poslovnih knjiga priložen,nema nikakvih ugovora o prijenosu duga.Imam 8dana za žalbu nakon toga će biti ovrha pravomoćna.Šta mi je činiti ,nebi htjela da me na neki način zeznu i prevare. Mogu li se žaliti na to da nisu priložili ugovor o otkupljenoj cesiji?Nisu priložili na prijedlogu za ovrhu da su otkupili moj dug osim ovog izvadka upravo sad, Buba15 je napisao: Poštovani,molim za pomoć ako se netko razumije.Može li vjerodostojna isprava biti izvadak iz poslovnih knjiga?Dobila sam obavijest da su kupili dug od feratuma zajedno s Sia depom cesijom,međutim kad sam dobila prijedlog za ovrhu,samo izvadak iz poslovnih knjiga priložen,nema nikakvih ugovora o prijenosu duga.Imam 8dana za žalbu nakon toga će biti ovrha pravomoćna.Šta mi je činiti ,nebi htjela da me na neki način zeznu i prevare. Mogu li se žaliti na to da nisu priložili ugovor o otkupljenoj cesiji?Nisu priložili na prijedlogu za ovrhu da su otkupili moj dug osim ovog izvadka Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 3. svibanj 2023. Dijeli odgovoreno: 3. svibanj 2023. prije 1 sat, Buba15 je napisao: Može li vjerodostojna isprava biti izvadak iz poslovnih knjiga? Da. prije 1 sat, Buba15 je napisao: Dobila sam obavijest da su kupili dug od feratuma zajedno s Sia depom cesijom,međutim kad sam dobila prijedlog za ovrhu,samo izvadak iz poslovnih knjiga priložen,nema nikakvih ugovora o prijenosu duga To ne znači da dokaz o ustupu ne prileži u spisu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Buba14 odgovoreno: 3. svibanj 2023. Dijeli odgovoreno: 3. svibanj 2023. prije 27 minuta, Borbena7 je napisao: Da. To ne znači da dokaz o ustupu ne prileži u spisu. Ok,ali jel nebi taj dokaz o ustupu trebao biti isto priložen na prijedlogu ovrhe vjerodostojne isprave? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 3. svibanj 2023. Dijeli odgovoreno: 3. svibanj 2023. prije 2 minuta, Buba14 je napisao: Ok,ali jel nebi taj dokaz o ustupu trebao biti isto priložen na prijedlogu ovrhe vjerodostojne isprave? Ne, nužno. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Buba14 odgovoreno: 3. svibanj 2023. Dijeli odgovoreno: 3. svibanj 2023. upravo sad, Borbena7 je napisao: Ne, nužno. Znači ne isplati mi se žaliti na to?neosporavam dug,treba ga vratiti.Mislila sam iskoristiti neku njihovu grešku.Hvala vam na odgovoru Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 3. svibanj 2023. Dijeli odgovoreno: 3. svibanj 2023. prije 9 minuta, Buba14 je napisao: Znači ne isplati mi se žaliti na to? Da, ali samo ako utvrdite po uvidu u spis da žalba ima osnovu. prije 10 minuta, Buba14 je napisao: Mislila sam iskoristiti neku njihovu grešku. Ako žalbu uložite bez osnove izlažete se dodatnim troškovima postupka, što sudskim, a što i protivne strane. Tako da ne treba ulagati žalbu, ako nemate osnove za podnošenje iste. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.