Jump to content

Poslovno uvjetovani otkaz


Tajna1985

Preporučene objave

Poštovani..nakon 17 godina rada u jednom trgovačkom lancu dolazim do saznanja da ću nakon zatvaranja bolovanja dobiti poslovno uvjetovani otkaz..prije 2 mjeseca sam operirala kralježnicu i momentalno sam na bolovanju, oporavak je dug no doći će i dan povratka na posao.. naravno da nakon te operacije nisam u stanju više dizati teret ,vući skoro tonu šećera na ručnom viličaru..rukovodeći sam kadar i neću im biti više raspoloživa za sve po trgovini..otpremninu mi budu ponudili tri zadnje plaće..mene zanima mogu li što postići na sudu s obzirom da mi je to prvi poslodavac u životu,znači nikad nigdje drugdje nisam radila..moje ozljede kralježnice su nastale radeći isključivo u tom trgovačkom centru..ne samo da ću ostati bez posla,nego nisam sigurna šta ću uopće u budućnosti moći raditi..svaki savjet mi je dobro došao..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Sve ovo je u fazi rekla-kazala, tako da za sada ne možete ništa poduzeti. Po povratku na posao ništa, ali baš ništa ne potpisujte bez da se prethodno ne konzultirate. Sad je bitno što će Vam točno poslodavca uručiti i kako će obrazložiti svoju odluku, a o tome ovise Vaši daljnji postupci. Jeste li razmišljali o kakvoj prekvalifikaciji?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Imam primjer kolegice koju su slali na vještačenje radne sposobnosti..i njihov odgovor je da nemaju lakše radno mjesto.. razmišljam o svemu, prekvalifikaciji..moram naći odvjetnika i dobro se raspitati da si ne napravim još veću štetu ..voljna sam raditi bilo šta jer u današnje vrijeme ostati bez posla baš i nije lako..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija