mayor objavljeno: 6. svibanj 2023. Dijeli objavljeno: 6. svibanj 2023. (uređeno) Znači, imamo susjedu koja kroz cijelu godinu pali sve i svašta u roštilju. Od papira, lišća, plastike, sve što joj se neda voziti na reciklažno valjda. Roštilj je uz ulicu, naša kuća malo iznad i sav dim ulazi u kuću. Nekoliko puta sam bio preko i molio je da to ne radi. Danas je palila neko zelenilo i staro lišće. Plamen neki mali, gotovo da ga nije ni bilo, ali se dimilo i smrdilo i naša je kuća bilo puna dima, a prozori su svi zatvoreni. Veš iza na dvorištu isto kompletno uništen, treba mu ponovno pranje. Prvo sam mislio da nema nikoga doma i sa spojenim šlaufom sam pokušao s ulice ugasiti izvor dima/vatre. Svjetla pogašena, mrak, kaj ja znam, da se fakat ne zapali i kuća i kvart i sve. Tu je ona izletila od nekud i krenula me snimati i prijetiti policijom i da ja uništavam njezinu imovinu, da sam joj ušao na posjed bez dozvole i svašta nešto. Na posjed nisam ušao, bio sam na ulici. Možda sam ju pošpricao malo, mob moguće isto ako je snimala. Rekla je da sutra ide na policiju napraviti prijavu. Sad hoće ili ne, bog zna, luda je malo i ne bi me čudilo. Zanima me ima li osnove za prijavu? imam li ja možda zajedno sa ostalim susjedima neke osnove za prijavu? kakav je zakon i smije li ona stvarno na svojem posjedu paliti kad i što god želi? ona već ima par prijava, susjeda koja se odselila lani je redovno zvala policiju zbog toga, ali očito bez uspjeha. uređeno: 7. svibanj 2023. od Spitfire Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.