Mama Drama objavljeno: 7. svibanj 2023. Dijeli objavljeno: 7. svibanj 2023. Pozdrav i hvala na odgovorima. Trebali bi naslijediti 7/8 kuće, međutim suvlasnik, koji ima pravo na 1/8 je pod ovrhom države i imovina mu je blokirana. Mi bi isplatili tu 1/8 kuće, da budemo 1/1, ali ne znamo proceduru, pa ako nas netko može uputiti što i kako. Kome se prvo obratiti itd.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 7. svibanj 2023. Dijeli odgovoreno: 7. svibanj 2023. Što točno piše u teretnom licu C u zk za tu 1/8? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mama Drama odgovoreno: 11. svibanj 2023. Autor Dijeli odgovoreno: 11. svibanj 2023. Dana 07. 05. 2023. u 19:35, Borbena7 je napisao: Što točno piše u teretnom licu C u zk za tu 1/8? Zbog duga prema Min. Financija stisli su mu ovrhu na cjelokupnu imovinu, uključujući i suvlasnički dio predmetne nekretnine. Dug je kudikamo veći od vrijednosti nekretnine, naravno. Ako mi napravimo procjenu i dogovorimo da platimo državi vrijednost 1/8 nekretnine, briše li se on iz posjeda nekretnine? Malo mi je bez veze da mi to platimo, oni skinu teret s nekretnine i ostave njega upisanog na nekretninu, pa nek se mi dalje borimo s njim i njegovim potencijalnim novim dugovima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 11. svibanj 2023. Dijeli odgovoreno: 11. svibanj 2023. prije 9 minuta, Mama Drama je napisao: Ako mi napravimo procjenu i dogovorimo da platimo državi vrijednost 1/8 nekretnine, briše li se on iz posjeda nekretnine? Niste mi odgovorili na pitanje. A odgovor na ovo što pitate je negativan. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mama Drama odgovoreno: 11. svibanj 2023. Autor Dijeli odgovoreno: 11. svibanj 2023. prije 3 minuta, Borbena7 je napisao: Niste mi odgovorili na pitanje. A odgovor na ovo što pitate je negativan. Odgovorila sam vam, porezna mu je sjela na imovinu, uključujući i na suvlasnički dio kuće. Zvala sam u međuvremenu poreznu, oni su za dogovor, ovo drugo me zanima. Ako sam vas dobro shvatila, on i dalje ostaje suvlasnik? Kakvog onda ima smisla da plaćamo (djelomično) njegove dugove? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 11. svibanj 2023. Dijeli odgovoreno: 11. svibanj 2023. upravo sad, Mama Drama je napisao: Odgovorila sam vam, porezna mu je sjela na imovinu, uključujući i na suvlasnički dio kuće. Niste mi odgovorili, jer pojam "sjela" apsolutno ništa pravno ne znači. prije 1 minutu, Mama Drama je napisao: Ako sam vas dobro shvatila, on i dalje ostaje suvlasnik? Naravno da ostaje. prije 2 minuta, Mama Drama je napisao: Kakvog onda ima smisla da plaćamo (djelomično) njegove dugove? Ne bih znala, to je bio Vaš prijedlog. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.