bloodybrilliant objavljeno: 8. svibanj 2023. Dijeli objavljeno: 8. svibanj 2023. Postovani, prosloga petka sam dobila opomenu sa prijetnjom ovrhe, od odvjetnika kojega je opunomocio nas seoski nacelnik. U opomeni pise, da imam dugovanje od 25 eura za komunalnu naknadu, ali ne stoji za koji tocno period, nego su to nazvali "prijenos iz prethodnih godina". ...........................kojih godina ?! Kako racune placam m-bankom, zatrazila sam izlistanje za proteklu godinu, i imam dokaz, da sam sve i na vrijeme platila. Nemam namjeru izlistavati uplate za pet godina unatrag, jer smatram , da ukoliko je dug nastao, Opcina mi je to trebala priopciti u istoj godini. Molim Vas, da li je pravno utemeljeno, da Opcina bez datuma dospijeca, zahtijeva od mjestana naplatu pod nazivom : prijenos iz prethodnih godina" ? hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 8. svibanj 2023. Dijeli odgovoreno: 8. svibanj 2023. prije 7 minuta, bloodybrilliant je napisao: Molim Vas, da li je pravno utemeljeno, da Opcina bez datuma dospijeca, zahtijeva od mjestana naplatu pod nazivom : prijenos iz prethodnih godina" ? U vjerodostojnoj ispravi temeljem koje mogu tražiti ovrhu, svakako mora biti naznačen točan datum dospijeća. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.