Ana_Banana objavljeno: 9. svibanj 2023. Dijeli objavljeno: 9. svibanj 2023. Pozdrav svima Zaposlena sam u jednoj firmi (sutra mi ističe radni ugovor) i ne vraćam se više. Bolovanje sam radi mobbinga (htjela sam podići tužbu, ali nitko nije htio svjedočiti pa nisam ništa poduzela) otvorila u veljači te sam usput iskoristila godišnji koji završava sutra. Ja sam u međuvremenu u pregovorima za novi posao. Kako bi dobila naknadu sa zavoda moram od knjigovođe dobiti izvod zadnje 3 plaće (bez bolovanja/godišnjeg) međutim njen broj nemam. Ima ga kolegica koja radi na marketingu i izdaje račune s kojom sam stupila u kontakt vezano za to međutim umjesto da mi je dala broj ona me izignorirala iz razloga što joj nisam htjela odati gdje ću se možda zaposliti (zabadanje nosa u privatni život). Na kraju mi je dala broj. Mogu samo pretpostaviti da je prenijela informaciju šefu pa su joj on i njegova desna ruka napunili glavu. Ovo je bila kap koja je prelila čašu. Zanima me je li njeno ponašanje za prijavu inspekciji rada? Prilažem screenshot razgovora kojeg bi priložila i inspekciji Link na sliku: https://ibb.co/VBnB1Hh Hvala unaprijed :) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 9. svibanj 2023. Dijeli odgovoreno: 9. svibanj 2023. Nemate što prijaviti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.