Jump to content

Tuženje autoškole


zrinjuraj

Preporučene objave

Pozdrav,.

ovako, krajem 2mj 2023. cura je upisala autoškolu. Rijesila propise i poloziila ispit, rijesila prvu pomoc ceka ju sad ispit. Vec se mjesec i pol dana nateze sa autoskolom i instruktorima oko voznje. Ovo joj je drugi instruktor kod kojeg nije odvozila niti jedan sat kao niti s prvim s kojim se natezala mjesec dana. Prvo ne moze, pa ima obiteljskih problema, zvat ce ju - naravno da ne zove, stalno ona njega zove, lik ju ignorira-ne javlja se na pozive...zove ga opet, kaze da neka mu da raspored kako radi da za vikend slozi raspored voznje, covjek se uopce nije javio. Cura zove autoskolu oni se ponasaju kao da je to normalno. Trazi drugog instruktora, taj ispada isti kao prosli. Znaci doslovno ju se vuce za nos. Ponasaju se kao da su oni bogovi, a cini mi se da se ne bude s njima nista dogovorilo niti postiglo. 

Cura se zeli ispisat i upisat drugu autoskolu. E sad, u ugovoru pise da je obavezna podmiriti cijenu autoskole i ispisnicu. Posto ona nije odvozila, meni je apsurdno da mora platit kompletnu cijenu ako nije odvozila? Ona jos uopce nije nista uplatila autoskoli pa me zanima mora li ista uplatit - jer po ovome stvarno nista ne zasluzuju, ili mora sve uplatiti, ili dio koji je odslusala - propise samo i ispisnicu?

Takoder, ima li smisla tuziti navedenu autoskolu za dusevnu bol?

 

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

A sto to treba prouciti? Sto je bitno i sto te zanima da ti znam odgovoriti? Jer ocito je da ce vjerojatno stic odraditi 35h u roku 6mj, taman da se oni pokriju, a ona nece nista postici niti ce znati voziti... Evo od zadnjeg posta cura je odvozila samo 4h...pametnom dosta

Lp

uređeno: od Borbena7
Neprimjereno izražavanje
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija