tina21.03. objavljeno: 16. srpnja Dijeli objavljeno: 16. srpnja Pozdrav, situacija je sljedeca. Roditelji zive u bakinoj kuci. Oni su na katu, baka u prizemlju. Baka bi kat kuce prepisala sinu (mom ocu), prizemlje bi najvjerojatnije ostavila kceri koja ne zivi s njom, a meni kao unuci prepisala potkrovlje za koje bih ja ulozila novce i napravila stambeni prostor. E sad, s obzirom da je njezina kcer, moja teta, malo teza osoba, zanima me kako se ona moze isplatiti? Moja majka je dosta ulozila u tu kucu, pocevsi od fasade i stolarije pa do cijelog njihovog kata. Bakina kcer, moja teta, u toj kuci nije preko 25 godina. Zanima me da li se gleda cijelokupna vrijednost kuce za isplatu ili samo njezin dio, u ovom slucaju prizemlje, ako bi papirnato bio kat i potkrovlje na mojim roditeljima i meni? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.