ivana valicevic objavljeno: 1. kolovoza Dijeli objavljeno: 1. kolovoza Postovani zanima me otac je ostavio sve majci,majka me zeli izbaciti iz kuce iz pohlepe,na ostavinskoj raspravi je receno da nemam nikakva prava a iskreno osoba sam sa 100% invaliditetom,pokretna jesam al na unutarnje ostecenje imam invalidnost od 9 godine. Zanima me dal kao kcer imam ikakva prava u toj kuci i ako da sto moram poduzeti . Hvala,Lp Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 1. kolovoza Dijeli odgovoreno: 1. kolovoza prije 4 sati , ivana valicevic je napisao: otac je ostavio sve majci Na koji način? Koji su pravni posao sklopili? prije 4 sati , ivana valicevic je napisao: majka me zeli izbaciti iz kuce iz pohlepe Nemate nikakvu drugu mogućnost za smještaj? prije 4 sati , ivana valicevic je napisao: na ostavinskoj raspravi je receno da nemam nikakva prava Jeste dobili rješenje o nasljeđivanju? Prošao rok za žalbu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ivana valicevic odgovoreno: 6. kolovoza Autor Dijeli odgovoreno: 6. kolovoza Dana 01. 08. 2023. u 21:50, Borbena7 je napisao: Na koji način? Koji su pravni posao sklopili? Nemate nikakvu drugu mogućnost za smještaj? Jeste dobili rješenje o nasljeđivanju? Prošao rok za žalbu? Prosao je rok za žalbu,tada nisam shvacala da mi se to kao kćeri pokojnika moze dogoditi da majka je u stanju sve napraviti da me izbaci iako sam nezaposlena i imam 100% invalidnost. Sad je odlucila da ona zeli kat kuce iznajmljivati bilo kome samo da se ja maknem. A od socijalnog sto dobijem dajem joj sve za rezije uspijem nesto kad mi je bolje raditi na crno da imam za prezivjeti. Zar stvarno moze da me istjera iz kuce u kojoj sam se rodila. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 7. kolovoza Dijeli odgovoreno: 7. kolovoza prije 11 sati , ivana valicevic je napisao: Zar stvarno moze da me istjera iz kuce u kojoj sam se rodila. Da, može, jer ste se očito odrekli svojih prava na ostavinskoj raspravi. Ne bi bilo loše da se obratite nadležnom CZSS. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.