rudolf.kovac objavljeno: 20. rujan 2023. objavljeno: 20. rujan 2023. Poštovanje. Imam jedno pitanje možda čudno. Naime imam 60 godina i namjeravam voziti još koju godinu dok traje vozačka dozvola. Zanima me koji je postupak ako više ne želim produžavati dozvolu? Jednostavno više mi se ne isplati gubiti živce oko traženja parkinga u Splitu,postalo je gotovo nemoguće naći parking radnim danom a subotom i nedjeljom pogotovo.😭 Hvala svima na odgovorima. Citiraj
drot13 odgovoreno: 20. rujan 2023. odgovoreno: 20. rujan 2023. Prestaneš voziti, ne produžiš ju i to je to, vraćati ju ne trebaš. Citiraj
rudolf.kovac odgovoreno: 20. rujan 2023. Autor odgovoreno: 20. rujan 2023. Hvala Drot13 na odgovoru. Znači kad 2026 mi bude kraj važeće dozvole da jednostavno ne idem na produženje i to je to. OK. Ako je tako onda idemo guštati još 2-3 godine i penzija, lagano šetnjica i tako to. Hvala još jednom na odgovoru. Lp Citiraj
drot13 odgovoreno: 20. rujan 2023. odgovoreno: 20. rujan 2023. Da, to je to, kad istekne, ne voziš i nemaš nikakvih obaveza. rudolf.kovac 1 Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.