Jump to content

ilegalni podstanar


anonimno

Preporučene objave

Dobila sam posao u Zagrebu, tako da sam se morala preseliti i potražiti stan. Iznajmila sam stan ali gazde me ne žele prijaviti?!

Što da radim?

Stan mi je na super lokaciji i sviđa mi se. Čak i kad sam se odlučila potražiti novi stan, bezuspješno-nitko ne želi prijaviti stanare!!!

Poludjet ću jer još nemam uvjete da si kupim svoj stan. Nijedan doktor me ne želi upisati. Samo se nadam da ću i dalje biti zdrava i da neću morati 300km po uputnice, preglede jer ne volim tražiti slobodne dane!

 

Ne znam šta učiniti!!!???

:-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pa ti i dalje možeš ostati prijavljena u svom mjestu a prijavi boravak u ZG. Možeš se prijaviti na adresi kod nekog prijatelja ili prijateljice, rođaka i dr. ako ih imaš i oni to hoće.

Podstanare gazde rijetko prijavljuj je kad odsele oni ostaju i dalje prijavljeni pa im dolazi pošta, traži ih policija a oni su se odselili prije npr. 5 g. :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

slažem se sa posljednjim postom. međutim, ovdje nitko nije svestan da je osoba koja je postavila pitanje zapravo u prekršaju. ovo što savjetujete da prijavi boravak kod prijateljice, a zapravo boravi na drugoj adresi, a prebivalište ima ne trećoj........ to je prekršaj na kvadrat. u slučaju da ju policija zatraži ili nešto slično (a to se vjerujte ne može predvidjeti), bit će veselo.........

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija