anonimno objavljeno: 12. travanj 2007. Dijeli objavljeno: 12. travanj 2007. Kupila sam stan u Zgrebu,Trešnjevka.Stan ima prekrasnu terasu i moji prijatelji stalno traže da napravimo roštilj ne terasi za useljenje.Ne želim neugodnosti sa susjedima ili da mi netko pozove vatrogasce.Kakva su mi prava po tom pitanju.Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 12. travanj 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 12. travanj 2007. Pozovi i susjede pa da vidis patijane! :smilerockon: :pivo: Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Celeste odgovoreno: 13. travanj 2007. Dijeli odgovoreno: 13. travanj 2007. ja sam jednom roshtiljala na terasi i susjedi nisu radili nikakve probleme - ali je dobro pitanje jel bi mogli... trebalo bi vidjet jel mozda pise sto u kucnom redu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.