Jump to content

dionice fonda hrvatskih branitelja


anonimno

Preporučene objave

Danas je u saboru teta Jadranka izjavila da udjel vrjedi 700 kn. Predlažem onima koji ih imaju da ih ne prodaju jer če vrijednost rasti, jasno je da ima puno branitelja koji su u financijskoj komi i koji nemaju pojma o tome i kako fond i to sve funkcionira pa neka se malo raspitaju prije nego ih neki mešetar obradi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

treba napomenuti da je bilo kakav kupoprodajni ugovor ili mešetarenje sa braniteljskim udjelima kazneno djelo i da se u takvo što ne upuštate. sama ta činjenica govori o vrijednosti i rastu vrijednosti braniteljskih udjela jer mešetari ne riskiraju sa poslovima u kojima nemaju sigurnu dobit.

kao što je i hanza rekao, trentno zaboravite te udjele do iduće godine bez obzira na tešku financijsku situaciju. znam da će mnogi reći da je meni lako blebetati kad mi obitelj ne živi od 1500 kn akontacije ali se stavite u poziciju da te udjele nismo ni dobili.

vezano za dividende i splitsku banku ne treba ništa idividualno poduzimati jer će i o tome branitelji biti na vrijeme obavješteni od strane mobsa i fonda hrvatskih branitelja.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija