Jump to content

naplata sudske pristojbe


anonimno

Preporučene objave

ovako::::

 

Muz mi dobio ovrhu za dop. osiguranje, ulozio prigovor jel je to trebala platiti firma. Na taj prigovor ubrzo dobiva rjesenje u njegovu korist.

Na to rjesenje se zali.HZZO....i dobiva poziv na rociste...na kraju moj suprug popusa i priznaje taj dug ( jel ga firma ocito ne bu platila ) i nakon par dana mu dolazi da plati sudsku pristojbu u iznosu od 50,00 kn. + taj dug

 

Mene zanima zasto on to placa. U rjesenju se spominje jedan clanak ali njega nema u zakonu tj. u njemu nista ne pise o naplati pristojebe.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Vaš suprug je po ulaganju prigovora dobio rješenje. Međutim, to rješenje se odnosi na stavljanje izvan snage rješenja o ovrsi, pa se zakazuje rasprava.

Budući da je na raspravi priznao dug, donesena je presuda protiv njega, a kojim su određeni i troškovi koje je imao ovrhovoditelj. Dakle, dosuđeni su troškovi ovrhovoditelja koje je on imao zbog podnošenja prijedloga za ovrhu,a koje je u istom i tražio.

P!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija