anonimno objavljeno: 28. travanj 2005. Dijeli objavljeno: 28. travanj 2005. Rođen sam 31.10.1985. Položio sam C-kategoriju 08.12.2003(po starom zakonu). 25.04.2005 položio sam C+E kategoriju i otišao u policiju da bih upisao novu kategoriju. Oni mi ne žele upisat novu kategoriju dok ne napunim 20 godina. Zatim sam zvao HAK i tamo su mi rekli da zadovoljavam uvjete za C+E kategoriju. Zatim sam nasao( "Zakon o sigurnosti u prometu",NN br.105/04). Po članku 216 ne zadovoljavam uvjete za dotičnu kategoriju a po članku 219 zadovoljavam. Neznam što da radim,i zato molim Vas za pomoć,jer mi treba vozačka za posoa koi se danas tako teško dobije. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 28. travanj 2005. Autor Dijeli odgovoreno: 28. travanj 2005. Po članku 216 ne zadovoljavam uvjete za dotičnu kategoriju a po članku 219 zadovoljavam na zalost dosta je da ne zadovoljavas samo po jednom od navedenog.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.