Jump to content

posao u odvjetničkom uredu


paty

Preporučene objave

molim pomoć, imam priliku zaposliti se u odvj.uredu kao tajnica pa me zanima dal mi vi koji radite u odvj.uredima možete malo opisati od čega se sastoji takav posao? kakva je plaća?

ja još studiram i još ću dugo...ali izgleda mi kao dobra prilika da se nešto nauči ali i da uđem u taj "svijet" na mala vrata

svaka informacija je dobrodošla :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ovisi od ureda do ureda. Vrlo vjerojatno cete obavljati poslove koji su inace uobicajni za tajnicu. Dakle, javljanje na telefone, slanje faxova, poste i sl., administriranje, primanje stranaka i dogovor oko termina, prijepis dokumenata, kuhanje kave, odlazak na postu ili ev. finu.... ovisi sto sef od vas ocekuje,a to je najbolje saznati od njega.

 

Sasvim lijepa prilika da uz studij nesto radite, naucite i u konacnici i zaradite. Upoznati cete kako funkcionira jedan odvj. ured, kako se komunicira sa strankama a ako imate zelje i volje, mozete stosta saznati o samom odvjetnistvu i radu u njemu. Ako u tom uredu bude volje i vremena, mozete s vjezbenicima i odvjetnicima razgovarati i o konkretnim predmetima u kojima im pomazete administrativno, a to je svakako odlican nacin da teoretska znanja potkrijepite i prakticnima.

 

Ukoliko to principal dopusta, preporucam da u pauzama malo listate predmete i upijate znanja.

 

Placa? Koliko vam odredi poslodavac ili se mozda dogovorite. Imajte u vidu da vjezbenicka nije bas velika a oni vec jesu dipl. iur.

 

Sretno!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija