Kristian objavljeno: 17. travanj 2007. Dijeli objavljeno: 17. travanj 2007. Zanima me dali je bitno za podjelu bračne stečevine kada je došlo do sudskog razvoda ili se u obzir uzima i trenutak kada je došlo do odvojenog života. Znači ako sam se ja ili supruga odselila te smo nastavili živjeti u odvojenim stanovima. Šta je sa imovinom od tog trenutka. Dali je izjava u centru prilikom mirenja koje nije uspijelo u kojem se navodi da ne živimo zajedno dovoljan dokaz da se utvrdi da nismo živjeli zajedno. Razvod na sudu je pokrenut kasnije.Stanovi se nalaze u istoj kući. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lucifer odgovoreno: 27. travanj 2007. Dijeli odgovoreno: 27. travanj 2007. Dovoljan je dokaz. Bračna stečevina je ono što ste zajednički stekli za vrijeme teajanja bračne zajednice. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.