anonimno objavljeno: 17. travanj 2007. Dijeli objavljeno: 17. travanj 2007. koljika će mi biti naknada ako sam prijavljena na minimalac tj 2300 kn . Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 18. travanj 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 18. travanj 2007. Koliko imate radnog staža? Otkad ste zaposleni? li se o komplikacijama u trudnoći ili odmah idete na obvezni porodni dopust? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 18. travanj 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 18. travanj 2007. Ja sam bila prijavljena na 2.100,00 kn i toliko sam dobivala cijelo vrijeme. I dok sam bila na "bolovanju"-komplikacije u trudnoći i za vrijeme trajanja porodiljnog. Porodiljni mi je završio prije skoro godinu dana .Mislim da se od onda nije ništa promjenilo ,te da budeš i ti dobivala isti toliki iznos cijelo vrijeme, ako ti je to iznos prosječne plaće u zadnjih 6 mjeseci jer oni to gledaju, a ne na koliko si sada prijavljena. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ivap odgovoreno: 22. travanj 2007. Dijeli odgovoreno: 22. travanj 2007. da naravno da gledaju zadnjih 6 mjeseci prosjek plaća! jer ima ih puno tek prijavljenih pa na bolovanju.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.