Jump to content

Oduzimanje vozacke na 2 mjeseca

Timmy with the T

Preporučene objave

Postovani,

Krajem prosle godine sam odbio test na droge i ukratko, sad mi je dosla presuda nakon rocista i sudac mi je naredio oduzimanje vozacke 2 mjeseca uz novcanu kaznu. Zanima me par stvari: 1. Kolike su mi sanse za zadrzati vozacku ako se zalim Visokom sudu? 2. Koliko je uobicajeno da sudac uzima vozacku za prvi takav prekrsaj, jer sam ocekivao novcanu kaznu, ali barem da mi vozacku nece dirati po iskustvima i pricama ostalih koji su bili u istoj ili slicnoj situaciji? 

Dijeli na drugim stranicama

Aha ok Sivko, hvala ti. Mislim da je onda najbolje odraditi tu zabranu sto prije jer mi je lakse ljeti kad svakako manje vozim auto nego zimi. Cuo sam da bi presuda trebala biti pravomocna kroz 20 tak dana, znaci negdje polovinom 6.mjeseca bi trebala poceti zabrana pa tamo do sredine 8.mjeseca. Sve poslije toga je skakljivije jer dolaze ruznija vremena, veca potreba za autom i tako. A sa zalbom na Vrhovni sud bi potrosio jos vremena i pitanje je da li bi mi vozacka ostala ili bi je ipak oduzeli, mozda i povecali na 3 mjeseca hehe.

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

No members to show

• Napravi novi...

Važna informacija