Tanči6 objavljeno: 24. svibanj 2024. objavljeno: 24. svibanj 2024. Moze pomoc .. Susjeda je pred policajcima izvrijedjala moju majku ,klevete i viku iako je znala (vidjela)da je majka invalid . Odvezena je majka na hitnu dobila lijekove za smirenje. Nije to tema nego me zvao inspektor i oko tog -kaze" upozorena je da ju više ne uznemirava i da je pod Krim .obradom." Ovo me samo zanima Dali je moja majka trebala dobiti ikakav papir iz MUP-a da je izrečena zabrana uznemiravanja? Ili je to trebalo na sud da odredi ,ili je to ovako -inspektor za krizna stanja ju je samo upozorio usmeno ? Kazem papir nema da je dobila (moja mama) ikakav i ne znam dali treba dobiti ne razumijem se u to nazalost..ni koliko traje ta zabrana uznemiravanja izrečena od MUP-a .. Hvala Citiraj
drot13 odgovoreno: 24. svibanj 2024. odgovoreno: 24. svibanj 2024. Nije izrečena nikakva formalna zabrana i nema nikakav papir za dobiti. Policajci su susjedu samo usmeno upozorili da ne bi svojim ponašanjem počinila neko kazneno djelo ili prekršaj. Tanči6 1 Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.