Jump to content

TRAŽIM ODVJETNIKA

STEGA777

Preporučene objave

Poštovani, tražim odvjetnika koji bi prihvatio  predmet u kojem sva ostvarena dobit ide njemu, a meni samo zadovoljština što je bahati susjed dobio što je tražio.

Radi se o tome što mi je gornji susjed poplavio cijeli stan i najprije je rekao da će mi svu štetu nadoknaditi, a kada sam rekao da je šteta 500 EUR, dao mi je samo 200 EUR a za ostalo mi je rako "Tuži me".   E pa za to "Tuži me" želim ga naučiti pameti.

Imam sve dokaze od hitnih intervencija ( pisani zapisnik, video snimka, hrpu fotografija, svjedoke predstavnika ulaza i cijele zgrade i td. ) da je to on uradio svojom krajnjom neodgovornošću jer više od 1,5 sati nije uopće nikoga zvao upomoć, a najprije je poplavio svoj stan i uopće nije ništa tako dugo poduzimao dok nisam otišao kod njega vidjeti što se događa.

Samo treba najprije angažirati građevinskog procijenitelja štete, za čiju uslugu ja ne mogu namaknuti početnu sumu novca, pa je stoga sva dobit za odvjetnika.

Kontakt broj: 0915897013

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija