lampadina objavljeno: 31. svibnja Dijeli objavljeno: 31. svibnja pozdrav Trebali smo obaviti ostavinsku, ali ispalo je da je jednog od nasljednika, koji je u Australiji, nemoguće pronaći, te je sud odlučio da će mu dati privremenog zastupnika kojeg mi ostali moramo platiti. A mi ostali nismo u međusobnom kontaktu, pa sam ja mislila jednostavno uplatiti svoj dio od tražene cifre. Ali, ako i svi ostali ne uplate, prijedlog za ostavinsku će biti odbaćen, pa me zanima da li će mi, u tom slučaju, sud vratiti uplaćeni novac? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
LjuboZG odgovoreno: 2. lipnja Dijeli odgovoreno: 2. lipnja Vratit će vam vraćeni novac, jer neće biti iskorišten za svrhu za koju je uplaćen. Naravno, morat ćete podnijeti zahtjev za povrat. drot13 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lampadina odgovoreno: 3. lipnja Autor Dijeli odgovoreno: 3. lipnja najljepša hvala na odgovoru. pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.