karla budoš objavljeno: 31. svibanj 2024. objavljeno: 31. svibanj 2024. bok, situacija je sljedeca: prekinuo sam s curom prije 3 mjeseca i nekako sam skuzio da mi pomaze distrakcija sitne krade po drogerijama, tocnije bipa. na stranu sto znam da nije moralno i casno,m odlucio sam da je rizik prevelik i da me savijest kasnije previse pece te da senece ponoviti. mozda sreca ali nikad me nisu uhvatili, nikada policija nije zvana niti sam kaznjavan prije, policija nema nikakav zapisnik ni trag. moje pitanje je koja je vjerojatnost da ducan retroaktivno preko kamera ide pregledavati snimke i spajati sa kradom, te da li postoji nacin da mi policij dode na vrata? kradesu bile sitne, mozda 10-20 eura, no. nisam siguran da kroz taj period nisu presle prag od 1000 kn. nit dal su registrirali sve sto sam otudio. bilo kakav savjet hjjedobrodosao, a ja seiskreno kajem i odustajem od tog zanata. tx Citiraj
drot13 odgovoreno: 31. svibanj 2024. odgovoreno: 31. svibanj 2024. Što je bilo, bilo je, minimalna je mogućnost da će netko unatrag gledati. Postoji mogućnost da su te negdje vidjeli, ali te nisu uspjeli zaustaviti, pa te čekaju da opet naletiš. Uglavnom, nemoj to više raditi, nemoj ići u dućane u kojima si krao, nađi si neki drugi ventil i to je to. Van Gogh i Slyder 1 1 Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.