Jump to content

Obavljanje projektiranja uz ugovor o poslovno-teh suradnji

Preporučene objave

objavljeno: (uređeno)

Pozdrav grupi!

Imam jednu nedoumicu pa bih bio jako zahvalan nekome ako bi mi je mogao razriješit. Naime, imam otvoren paušalni obrt za inženjerske usluge uz članstvo u Komori inženjera elektrotehnike (imam njihov pečat i komorsku kartci za potpisivanje) pa me zanima smijem li se pojavit kao projektant elektro dijela na obrascima Ureda ovlaštenog inženjera građevinarstva uz potpisani Ugovor o poslovno-tehničkoj suradnji s vlasnikom tog ureda? 

uređeno: od hb6
odgovoreno: (uređeno)

Na stranici Hrvatske komore inženjera elektrotehnike u rubrici Stručna mišljenja nalazi se Mišljenje Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja klasa: 360-01/14-02/933, ur.broj: 531-04-1-14-2 od10.12.2014.  kao odgovor na upit Hrvatske komore inženjera elektrotehnike, o mogućnosti obavljanja poslova projektiranja i/ili stručnog nadzora građenja u obrtu koji je registriran za djelatnost 71.12 inženjerstvo i s njim povezano tehničko savjetovanje.

Dalje, prepuštam vama da kreirate svoj stav ili da još jednom provjerite u vašoj komori da li je navedeno mišljenje još uvijek aktualno (obzirom na stariji datum izdavanja).

link: 

https://www.hkie.hr/storage/app/media/public/operativne-informacije-komore/strucna-misljenja/miljenje-20141219.pdf

uređeno: od Antuntun56
ubačen link
odgovoreno:

Svakako hvala na odgovoru. Provjerit ću još i na drugim adresama s obzirom, kako i sami kažete, datum odgovora malo stariji pa se možda ponešto i promijenilo u 10 godina.

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija