artus objavljeno: 5. lipanj 2024. objavljeno: 5. lipanj 2024. Ispred zgrade učestale krađe bicikala. Ima li kakovih zakonskih prepreka postaviti video nadzor, zaštiti privatnu imovinu od lopova. Hvala. Citiraj
Smarttti odgovoreno: 5. lipanj 2024. odgovoreno: 5. lipanj 2024. Nema zakonske prepreke za to. Citiraj
Ivo Kermartin odgovoreno: 6. lipanj 2024. odgovoreno: 6. lipanj 2024. Dana 05. 06. 2024. u 11:15, artus je napisao: Ispred zgrade učestale krađe bicikala. Ima li kakovih zakonskih prepreka postaviti video nadzor, zaštiti privatnu imovinu od lopova. Hvala. Ovisi što biste pokrivali video nadzorom. Citiraj
artus odgovoreno: 9. lipanj 2024. Autor odgovoreno: 9. lipanj 2024. Pokrivali bi samo zonu gdje su vezani bicikli Citiraj
Ivo Kermartin odgovoreno: 9. lipanj 2024. odgovoreno: 9. lipanj 2024. prije 16 sati , artus je napisao: Pokrivali bi samo zonu gdje su vezani bicikli Je li ta zona pravno dio zemljišta zgrade ili javna površina? Citiraj
artus odgovoreno: 10. lipanj 2024. Autor odgovoreno: 10. lipanj 2024. Pravni status zemljišta mi nije poznat. Bicikli su '' parkirani '' 2 – 3 m ispred ulaza u zgradu. Citiraj
Ivo Kermartin odgovoreno: 10. lipanj 2024. odgovoreno: 10. lipanj 2024. prije 1 sat, artus je napisao: Pravni status zemljišta mi nije poznat. Bicikli su '' parkirani '' 2 – 3 m ispred ulaza u zgradu. To je ključna informacija. Ne smijete obuhvatiti javnu površinu artus 1 Citiraj
artus odgovoreno: 10. lipanj 2024. Autor odgovoreno: 10. lipanj 2024. Po definiciji nije posve jasno što u biti predstavlja javnu površinu s obzirom da ispred zgrade prolaze neki drugi ljudi koji nisu stanari . Pa bi po nekoj logici i ta ruta bi bila javna površina. Možda sam u krivom. U svakom slučaju hvala na Vašoj ljubaznoj korespodenciji. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.