Goran_ objavljeno: 12. lipanj 2024. objavljeno: 12. lipanj 2024. Pozdrav, Imam namjeru dati otkaz svojevoljno jer je situacija na poslu takva da je svako malo netko na bolovanju pa moram odrađivati njihove smjene pri čemu nemam dan odmora u tjednu iako na to imam zakonsko pravo. Da li netko zna može li se dati svojevoljno otkaz i primati naknadu s biroa, tj. postoji li mogućnost da se nakon otkaza u trenutnoj firmi prijavim na samo 1 dan u drugog poslodavca (čovjek mi je voljan učiniti uslugu) pri čemu bi me on drugi dan i odjavio ali tako da imam pravo naknade s biroa? Nešto sam načuo da bi se to moglo. Hvala Citiraj
Odelia odgovoreno: 17. lipanj 2024. odgovoreno: 17. lipanj 2024. Koliko znam, morate imati najmanje 3 mj prijave kod nekog drugog poslodavca. Provjerite na stranicama Zavoda za zaposljavanje tko ima pravo na naknadu. Sve pise. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.