JERKO-PERKO objavljeno: 21. lipnja Dijeli objavljeno: 21. lipnja Dobar vecer, Susjeda me trazi koju znam preko 40 god. da budem skrbnik njezinoj ćerki koja je 48 god. i 80 % handycap.susjeda je dobro finacijski potkovana,susjeda ima dosta obitelji koji clanovi zive u Austriji,ćerka ne zeli da ima neki kontakt s ostalom obitelji. susjeda je mene zamolia i rekla da bi ona povjerila meni da budem ćerkin srbnik. imam nekoliko pitanja : Koja je obaveza skbnika ? moram napomenuti da je ćerka imala karticu i dizala svaki tjedan po nekoliko tisuca EURO i nezna gdje je novac,majka misli da se oko njezine ćerke i kradu joj novac. Sto bi majka trebala napisati kad daje meni da budem skrbnik? ćerka ima svoj stan u Zagrebu.Susjeda ima dosta nekretnina sto treba napisati? Dali skrbnici imaju neku naknadu ili slicno? Zelio bih ako netko ima slicnih iskustva,da ih posljedi. Unaprijed hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.