Jump to content

Upis u gruntovnicu bez etažiranja


anonimno

Preporučene objave

ako se daruju suvlasnicki dijelovi ugovor je provediv. to znaci da je tocno opisana nekretnina u ugovoru i darovano je pola pola.

ako su u ugovoru napisali daruje se stan ovome a prizemllje onome ugovor je neprovediv.

 

Oni nisu vlasnici posebnih dijelova nekretnine vec suvlasnici, a nakon sto se to napravi trebaju traziti da se napravi etazni elaborat i provede u knjigama pa ce onda medjusobnim izjavama reci tko je gdje.

sto se tice zemljista ono je zajednicko ako je to dvoriste od ove kuce, ali se moze dogovoriti oko nacina posjedovanja u kojem god omjeru to odrede suvlasnici suglasno

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da li to znači da trebaju biti dva ugovora da se provede u gruntovnici?Naime,teta daruje nećakinji prizemlje u kojem nećakinja već živi 42 godine,od rođenja, a unuk nasljeđuje gornji kat i tavan jer tetin sin je umro kao i muž.Teta ima 82 godine i sada pod hitno želi rješiti stambeno pitanje nećakinje i unuka, molim vas kako da napravimo taj ugovor o darovanju da bi se mogao provesti u gruntovnici?Molim vas za odgovor jer inače ja,nećalinja sa dvoje djece ostat ćemo na cesti jer cijela kuća govori na tetu kao i 136 hvati zemlje!!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija